| Yazar |
Başörtülülerin ne farkı kaldı! |
bilal-bey
Üye

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 12.06.07 |
| Mesaj Tarihi 03/01/2008 23:56 |
|
|
Birkaç kişinin yaptığını, büyük bir çoğunluğa ithaf etmek istemem. Sinek küçük ama mide bulandırır yemeğin içinde. Kolunda manitası, ağzında sigarası, altında mini eteği... Günahı önemsemeyen erkekler için göz ziyefeti. Başörtü takmanın asıl sebebi kendini göstermemek, değil mi? Gazetelerde(Zaman) boy boy kadın tesettür reklamları. Kartel manken koyarken, bu da ben aşağı kalmayayım, kendi tarafımdan reklam yapayım diye tesettür reklamı. Valla, kim nası giyinirse giyinsin, beni enteres etmez. Öylesine yazdım bu yazıyı.
Düzenleyen: bilal-bey Düzenleme Tarihi: 06/01/2008 14:05 |
|
| Yazar |
RE: Başörtülülerin ne farkı kaldı! |
sencerbeyaz
Üye
Katılım Tarihi: 12.01.08 |
| Mesaj Tarihi 12/01/2008 23:52 |
|
|
|
size ne efendim. ister sigara içer ister erkek arkadaşı olur... günah ise kendinedir. benim kız arkadaşım da başörtülüdür, size mi kaldı onun napacanı söylemek? |
|
| Yazar |
bilal-bey
Üye

| Mesaj Tarihi 13/01/2008 00:02 |
|
|
dedik ya, bizi enteres etmez... Uymaz, uyuşmaz. Başörtüyle, sigara uymaz... Bir öğretmene içki içmek yakışmaz, imama zina gitmez... "Olması gereken"ler vardır. Üst üste iki sigara yakarsan, boğazın acır, içki içersen kusarsın... zina yaparsan, babası belli olmayan veletten geçilmez...
başörtüye sigara gitmez,
dedik ya bizi enteres etmez.
|
|
| Yazar |
asena_esra
Üye

Nereden: aydın
Katılım Tarihi: 18.11.07 |
| Mesaj Tarihi 07/02/2008 22:08 |
|
|
selamün aleyküm siteye uzun zmandır girmiyordum bi bakayım dedim ve neler duyuyorum başörtüsü hakkında kusura bakmayında bende başörtülüyüm genelleme yapmayın o gazetelerde tesettür reklamları yapanlar tesettürlü değildir aslen siz medyaya çok takılıyorsunuz heralde medyanın her dediğine aldanmayın unutmayın aslında en büyük terör medyadır allaha emant olun mümkünse genelleme yapmayın bende başörtülüyüm bu yaptığınız kul hakkına girer alimallah ahını almayın kimsenin cenabı hak yanınıza bırakmaz ona göre üzüldüm okuyunca kusura bakmayın
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI,
FETHİ ZOR FATİHİ TEK OLMALI... |
|
| Yazar |
bilal-bey
Üye

| Mesaj Tarihi 08/02/2008 16:17 |
|
|
Alikümselam. Hemen giriyorum konuya. Reklamdaki kadın değil benim kastettiğim. Direkt olarak, gazetenin politikası. Zaman ve YeniŞafak gazetelerinin politikası. Hem o tarafa, hem bu tarafa hoş görünme çabası. Medyayla ilgileniyorum, evet. Hobi gibi bir şey. Hakkınızı helal edin. Siteyi daha sık ziyaret edip, görüşlerinizi paylaşmanız dileği ile...
|
|
| Yazar |
sencerbeyaz
Üye
| Mesaj Tarihi 09/02/2008 17:11 |
|
|
|
Şu an ihtiyaç duyulan olgudur o gazetelerin yaptığı Bilal Bey. Ülkeyi ikiye veya daha fazla kutuba bölerek çatışma çıkarmaktansa, iyi bir politika sergiliyorlar. Esra'nın dediği gibi , genelleme yapmayı istemediğiniz halde genelleme yapmışsınız. Ülke gayet huzurlu bir şekilde, kendi halinde geçinip gidiyor. Bölmeye çalışmayalım, çalışanları uyaralım. |
|
| Yazar |
mehmet yayli
Yönetici

Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 04.01.07 |
| Mesaj Tarihi 13/02/2008 20:04 |
|
|
|
Herşeyin özü ve orjinali iyidir.Taklit , sonradan uydurma ve yakıştırmalar hiçbirzaman asılın yerini alamaz.Onun için siz siz olun asla başkalarını taklit etmeyiniz.selam size. |
|
| Yazar |
bilal-bey
Üye

| Mesaj Tarihi 07/03/2008 00:10 |
|
|
Kalmıyor, benim gördüklerimin diğerlerinden farkı kalmıyor. Diğerleri diyerek, örtmeyenleri kastettim de, onlar kötü mü ki? Hiç de değil. Ama, açsa, daha az dikkat çekenlere kızıyorum. Örtüyle aynı renkte kazak giymeler, alttan üstten azıcık kısa etekler, dekolteler... bunlar savunmasın ya başörtüyü. .. öğrenci dediğin kıyafetine değil, biraz bilime, okumaya önem versin.
|
|
| Yazar |
seyri
Üye
Nereden: trabzon
Katılım Tarihi: 11.03.08 |
| Mesaj Tarihi 11/03/2008 16:47 |
|
|
selamun aleykum ve rahmetullah
birçift söz:
baş örtüsüne dil uzatanların dılı mahşerde kendıleri hakkında şahıtlık ettiği zaman ve bugun bu fanı alemde islama ve emırlerine dil uzatanların dılı cehennem ateşşinde kızartıldığı zamn ve son nefesleri geldiği zamn görürler elbet gerçekleri zalım zulmunde devam edecek elbet .ama muslumanlara ve değerli bacılarımıza düşün taşıdıkları sorumluluğun farkına vararak temsl erttikleri dının gereklerın azamı derecede dikkat göstermeli ve zalımlere karşı müslümanlığın emirlerini yerine getirmeli . bu dünyada zalımleri hezimete uğratmak için de allahın izni ile fati misali evlatlar yetiştirmeli bu . allah başörtüsünü emrediyor ünüversteyi deyil . bırakın köşeleri islami şuurdan uzak insan lar kapsın ama şimdilik. nasıl onlar musluman ları cok uzun bir sürecın sonunda bu hale getirdiyse bizde onları bu şekılde hezımete uğratmalıyız fatihler yetiştirmeliyiz . allaha emanet olun vesselam dualarınızı bekler hepınızı allaha emanet ederim
muhammet`ten muhabbet oldu hasıl muhammet siz muhabbetten ne hasıl |
|
| Yazar |
seyri
Üye
| Mesaj Tarihi 11/03/2008 16:47 |
|
|
selamun aleykum ve rahmetullah
birçift söz:
baş örtüsüne dil uzatanların dılı mahşerde kendıleri hakkında şahıtlık ettiği zaman ve bugun bu fanı alemde islama ve emırlerine dil uzatanların dılı cehennem ateşşinde kızartıldığı zamn ve son nefesleri geldiği zamn görürler elbet gerçekleri zalım zulmunde devam edecek elbet .ama muslumanlara ve değerli bacılarımıza düşün taşıdıkları sorumluluğun farkına vararak temsl erttikleri dının gereklerın azamı derecede dikkat göstermeli ve zalımlere karşı müslümanlığın emirlerini yerine getirmeli . bu dünyada zalımleri hezimete uğratmak için de allahın izni ile fati misali evlatlar yetiştirmeli bu . allah başörtüsünü emrediyor ünüversteyi deyil . bırakın köşeleri islami şuurdan uzak insan lar kapsın ama şimdilik. nasıl onlar musluman ları cok uzun bir sürecın sonunda bu hale getirdiyse bizde onları bu şekılde hezımete uğratmalıyız fatihler yetiştirmeliyiz . allaha emanet olun vesselam dualarınızı bekler hepınızı allaha emanet ederim
|
| Yazar |
bilal-bey
Üye

| Mesaj Tarihi 14/03/2008 20:55 |
|
|
Seyri'ye hitaben...
Yazınızda, "Allah üniversiteyi değil, başörtüsünü emrediyor." yazmışsınız. Doğrudur... Allah, erkekten sakınız diyor, hanımlar okumazsa, eşlerimizi erkek doktorlar doğurtacak! Bunu göz ardı etmeyin. Hem bir heves, hme de ihtiyaçtır okumak... Tabi ki okuyacaklar.
|
|
| Yazar |
sencerbeyaz
Üye
| Mesaj Tarihi 15/03/2008 17:29 |
|
|
|
Başörtüsüne dil uzatan yok ki, onu takanlara, hakkını vermeyenlere sözüm. Ayırt edici bir özellikleri olması lazım örtenlerin. Burada hedef kitlem genç kızlardır, annelerimiz, ninelerimiz örtünün kıymet-ü değerini bilmektedir. Kısa giyinir, başını örter, örtüyü savunur vs... Gençtir nihayetinde, heveslidir, kanı delidir, anlayış gösterilmelidir... Ama bazıları için, harbiden simge olmuş... |
|
| Yazar |
seyri
Üye
| Mesaj Tarihi 17/03/2008 15:29 |
|
|
selamun aleykum
muhterem bilal bey sizde haklısınız ama buı söylediklertinizi yapan birileri mutlaka olacaktır bayan olaraktan ..stenilien farkında olmaktır bazı şeylerın her an mütefekkirane bir halde olmak lazım gerekır allah emanet olun vesselam
|
| Yazar |
LaLeZaR
Üye
Katılım Tarihi: 10.10.08 |
| Mesaj Tarihi 10/10/2008 16:22 |
|
|

GeÇiYoRSaM BiR ÇiÇeĞiN öZüNDeN SaNa oLaN SeVDaMDaNDıR BiLeSiNN... |
|
| Yazar |
semrahanim
Üye
Katılım Tarihi: 28.10.08 |
| Mesaj Tarihi 28/10/2008 22:03 |
|
|
|
bilal beye katiliyorum,tesetturlu olmak sadece sacimzi gostermemek deildir.hal ve haretlerimiz de onemlidir ..yani biz vitrin gibiyiz bizi goren islami hatirliyorsa enguzel sekilde uymamiz gerkmez mi.. |
|
| Yazar |
mehmet yayli
Yönetici

Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 04.01.07 |
| Mesaj Tarihi 28/10/2008 22:07 |
|
|
bencede....
GELİN TANIŞ OLALIM.